Szeretne Ön tartósan lefogyni?

A túlsúly problémája számtalan egészségügyi problémát, illetve esztétikai és kozmetika hibát hordoz magában. A nyár közeledtével a szépségszalonok az egészségmegőrzés és jó közérzet leghatékonyabb módszerét, az alakformáló-fogyasztó kezeléseiket kínálják vendégeiknek, melyek leginkább kiegészítői, nem pedig helyettesítői a valódi alakkorrekciónak. Annak érdekében, hogy a plusz kilóktól való megszabadulásban a gépi kezelések megfelelő hatékonyságot biztosítsanak, szükséges a vendég szakszerű tájékoztatása az eljárásról és az együttműködés szükségességéről.


A kozmetikusok feladata a túlsúly által okozott kozmetikai hibák diagnosztizálása, melynek mértékegysége a testzsír %-os aránya, a testmagasság és életkor függvényében meghatározható ideális testtömeg, a cellulit fokozatai, valamint a striák mélysége, színe, hossza.
A cellulit esetében a bőr alatti zsírszövetben felhalmozódnak a zsírsejtek. A zsír anyagcsere zavara miatt a zsír mennyisége a sejtekben akár tízszeresére is megnőhet. Ennek hatására lelassul a vérkeringés, és a nyirok pang. A szövetek – oxygénellátottsága jelentősen romlik. A salakanyagok elszállítása elégtelenné válik, nagy részük visszamarad a kötőszövetben. A készülékekkel végzett kezelésekkel elérhető, hogy :

-    a zsírsejtekben felhalmozódott zsír lebomoljon
-    a vér – és nyirokkeringés ktivizálódjon
-    a kötőszövet a salakanyagoktól megtisztuljon, és feszesebbé váljon.

A Anirod Szépészeti Stúdióban az alábbi elektrokozmetikai kezelések válnak a vendégek egészségére.

Zsírbontás Sono LDM ultrahanggal

A Combok és a fenék párnácskáitól egyedül képtelen megszabadulni. Az étkezési megszorítások és a rendszeres mozgás sem bizonyul minden esetben elegendőnek. Mindez kiegészítve a megfelelő elektrokozmetikai készülékek bevetésével, a sikeres kezelés egyik biztosítéka.  
Az Sono LDM (lokális dinamikus mikromasszázs) készülék forradalmian új technikát alkalmazva, különböző és gyorsan váltakozó frekvenciájú ultrahanggal hat a bőr több rétegére. A speciális hullámok behatolási mélysége lehetővé teszi a zsírbontást, a zsírsejtek elfolyósítását, a salakanyagok eltávolítását, ezáltal a cellulit hatékony kezelését is. Frekvenciaváltással kötőszövet feszesítés, stria kezelés, testtónus javítás válik lehetővé. Eredményesen alkalmazható zsírleszívás elő- és utó kezelésénél. Ezek a kezelések a bőr állapotának jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik. Különösen hatékony eljárásnak számít az ultrahang és a vákuum egyidejű alkalmazása. A gyakorlatban legalább 10 kezelés az ideális, heti 2-3 alkalommal.

Cellulit kezelés vákuummal

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása. Ez a speciális ingerterápia úgynevezett vákuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk rá. kiválóan alkalmazható a bőr és kötőszövet keringési zavara esetén. A vákuumos nyirokdrenázs salakanyagok eltávolító, cellulit –és stria kezelő, bőrfeszesítő, vérkeringés fokozó, zsírdepókat megszüntető hatású. A vákuumkészülék negatív nyomás azaz szívás produkál. A szívás erőssége állítható az egyéni érzékenységnek, a kezelt problémának megfelelően. Az ultrahang kezelés által elfolyósított zsír elszállítását megkönnyíti, ezért e két készülékkel végzett kúra hatékony és gyors megoldást nyújt már rövid idő alatt is. Heti két kezelés javasolt 4-6 héten át.

Nyirokkeringés stimulálás mikromasszázzsal

Az Skin-Regulator masszázs hatására a felgyűlt méreganyagok és salakanyagok távoznak a szervezetből. Ez a típusú masszázs stimulálja a fáradt nyirokrendszert és segít a méreganyagok távozásában. A keringés javításával segít a „a fáradt láb” jelenség kiküszöbölésében, a feszült izmok ellazításában és a narancsbőr eltüntetésében.
A megfelelő frekvencia megválasztásával megszünteti az érrendszeri és a nyirokrendszeri pangást, csökkenti az ödémát, aktiválja a sejt anyagcserét, az irritált bőrt nyugtatja, ellazítja az izmokat, nyugtatja az idegrendszert, sima, feszes, üde, rugalmas bőrt eredményez. A Skin-Regulatorral végzett kezelés nem csak a szépségápolásban, hanem az egészségmegóvásban is fontos szerepet játszik. Alkalmi és kúraszerű kezelésként is nagy segítséget jelent a szervezet számára.

Feszesítés elektrostimulátorral

A közép-frekvenciás készülék az izomzat szelektív stimulációját váltja ki, mely az izomzat fájdalommentes összehúzódását és elernyedését idézi elő. A kezelés melegítő és szövetstimuláló hatása alapján hatékony eszköze a zsírégetésnek, az izmokra gyakorolt hatása miatt pedig tagadhatatlanul alkalmazható a bőr feszestésére. Egy kezelés 4 órás aktív tornának felel meg.
A kezelés hatékonysága a tornával szembeni tulajdonságokban rejlik, miszerint nem okoz izomlázat, a fáradtságérzet és fáradtsági termék keletkezése nélkül végezhető, valamint nem csak a tornáztatható izom keringése fokozható általa. Az izomrostok ilyenfajta speciális reakcióját semmiféle más módszerrel nem tudjuk elérni, ez különösen a cellulit kezelésnél alkalmazható.
Felhasználás területei célirányosak: mell, felkar, hát, has, derék, fenék, comb, láb.
Az izomzat és a kötőszövet erősítése esetén 3 heti, 6 alkalmas kúra javasolt 30 perces kezelési idővel.
Zsíranyagcsere fokozás során a javasolt kúra 10-12 alkalomból álljon, legalább heti 3 alkalommal. Kezelés idő 40-60 perc.
A 12-15 alkalmas kúra hasznos a cellulit kezelésére, a kötőszövet erősítésére, feszítésre, vérkeringés aktiválására, 45-50 perces kezelésekkel.

Amiről vendégeinket tájékoztatni kell:

-    mérhető eredmény csak a vendég együttműködésével érhető el
-    cellulit kezelést csak kúrában érdemes igénybe venni
-    a kúrát diétával javasoljuk kiegészíteni
-    cukor, zsír, kávé, alkohol, cigaretta fogyasztása kerülendő
-    a napi folyadékbevitelt 2,5-3 literre kell emelni
-    kezelés előtt 1 órával már szilárd ételt nem ajánlott fogyasztani
-    sporttal kiegészítve hatásosabb és tartósabb eredmény érhető el
-    a kezelést érdemes otthon is folytatni, vérbőségfokozó készítményekkel kiegészíteni

Forduljon az Anirod Szépészeti Stúdió szakembereihez bizalommal! Személyre szabott testkezelési programok összeállításával segítjük, hogy a fogyni vágyók, tartós és eredményes alakformáló kezelésekben vehessenek részt.

You are here