Újítsa meg Arcbőrét!


Argánolajos Tápláló kezelés

(Arc-nyak-dekoltázs letisztítás, peeling, masszázs, pakolás)

Az Argán olaj kivonat, különleges kozmetikai és gyógyászati tulajdonságokkal rendelkezik.

Ápolja, hidratálja és feszesíti a bőrt, támogatja a természetes védekező képességének megerősítését.

Omega 6, A,E-vitamin tartalmának köszönhetően rendkívül hidratáló és megújító hatású, a bőr visszanyeri természetes ragyogását.

Ajándék Szemöldök/Szempillafestés

 

 

Mikrodermabráziós kezelés

A Mikrodermabrázió, más néven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelent, amely a fiatalodás lehetőségét hordozza magában.

Nem fájdalmas, ám roppant eredményes.

A bőr legfelső hámrétege folyamatosan ki van téve a környezet, az időjárás és mechanikai hatásoknak, ezáltal folyamatosan károsodik. A bőr légzése bezáródik, elzárja a levegő és egyéb szükséges anyagok útját. A szennyeződések fokozódnak, amit a mindennapos arcmosással nem tudunk eltávolítani.

Ezen segít a mikrodermabrázió, amely segít eltávolítani az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóbbá válik, a bőr légzése javul, a hatóanyagok könnyebben bejutnak a mélyebb rétegekbe.

Tehát az arccsiszolás által a bőr levegőhöz, folyadékhoz, vitaminhoz jut, ami már egy kezelés után szemmel látható lesz.

Ismétlése hetente egyszer ajánlott, kúraszerűen alkalmazva 1 hónapig.

Ajándék Szemöldök/Szempilla

 

 

Hyaluronsavas ampullás kezelés vasalással

Az arcvasaló / Thermoforézis különböző hőmérsékleten (18-44 fok) fejti ki hatását.

Elve a hatóanyag-csapda effektus.

Először történik egy meleg hatás, kellemes relaxációt biztosítva fokozza a vérkeringést, az anyagcsere folyamatokat. A pórusok, a hajszálerek kitágulnak, a tápláló hatóanyagok könnyebben beszívódnak a pórusokon keresztül a mélyebb rétegekbe.

A hideg hatására a pórusok bezáródnak, az erek összehúzódnak, a hatóanyagok sokkal hosszabb ideig maradnak a bőrben.

Az eredmény feszesebb, élettel telibb bőr.

Ajándék Szemöldök/Szempilla festés

 

C + vitalizáló kezelés

 

 Felfrissíti a színtelen, fakó bőrt.

- Ragyogó
- Üde
- Élettel teli lesz!

 

Ez a professzionális arckezelés a szépségápolás egyik legkedveltebb hatóanyagát, a C-vitamint helyezi fókuszába. Az új generációs C-vitamin származékok hatékonysága jóval meghaladja más antioxidáns készítményekét, mivel a sejtszinten történő felszívódásuk rendkívül magas értéket mutat.
A professzionális kozmetikai kezelés során egy hatékony felszívódású, 15% -os C-vitamin származékot juttatunk a bőrbe mikromasszázs segítségével

Ez egy új generációs C-vitamin származék, ami olajban oldódik, molekulaszerkezetét megőrzi magas hőmérsékleten és oxidációs folyamatok jelenlétében is.

• Fokozza a bőr anyagcseréjét és stimulálja a kollagén termelést

• Csökkenti a bőr hiperpigmentációját, így világosítja és egyenletessé teszi a bőrt, a már kialakult májfoltokat és elszíneződéseket halványítja

 

Ha nem tud választani a kezelések között, akkor jöjjön el hozzánk, és egy bőrdiagnosztika után, felmérjük melyik kezelés a legmegfelelőbb Önnek.

 

 

 

You are here