Ilona_komoly-suliban

Érték és színvonal

"Egy olyan szépészeti stúdió, amelyben férfiak és nők kortól függetlenül megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb, hazánkban ma még oly ritka, világszínvonalú kozmetikai szolgáltatásokat"  – ez volt az álmom néhány évvel ezelőtt.

Az álom mára megvalósult: Szentendre hangulatos belvárosában egy vadonatúj, korszerű épületben, elegáns környezetben fogadja az Anirod csapata azokat, akik szépülni, fiatalodni akarnak, vagy egyszerűen csak szeretnék jobban érezni magukat a bőrükben.

A stúdiónk ajánlatában a hagyományos kozmetikai és fodrászati szolgáltatások mellett a legmodernebb technológián alapuló szépészeti eljárások is megtalálhatóak. Tű nélküli mezoterápia, gépi testkontúrkezelések, növényi őssejtterápiás arckezelés, fájdalommentes gépi pedikűr, lávakőmasszázs, hajhosszabbítás – ízelítőül néhány speciális szolgáltatás kínálatunkból.

Érték és színvonal – e két fogalmat tartottam szem előtt, amikor környezetvédelmi szakmérnöknek tanultam, amikor kitanultam a kozmetikusi szakmát és akkor is, amikor úgy döntöttem, hogy szépészeti szolgáltatásokat kínáló stúdiót, illetve államilag elismert, OKJ-s képzést nyújtó magániskolát létesítek.

Számomra az egyik legfontosabb megőrzendő érték a természet, ezért magától értetődő volt, hogy a szentendrei stúdió építésekor az alternatív energiák – geotermikus, napsugárzás - felhasználásával biztosítsuk az épület hűtési-fűtési igényét, szellőztetését és meleg vízzel való ellátását.

Értékrangsoromban kiemelkedő helyet foglal el a precizitás, a professzionalizmus és vallom: ha valaki következetesen ragaszkodik az általa fontosnak tartott értékekhez és elvárásokhoz, akkor ez a szemlélet a munkájában is hozzásegíti ahhoz, hogy folyamatosan magas színvonalat tudjon nyújtani ügyfeleinek. Mindezek szellemében üzletasszonyként, vezetőként egyaránt arra törekedtem, hogy a legapróbb részletig tisztában legyek azzal a területtel, amivel foglalkozom. Meggyőződésem: csak így lehet minőségi szolgáltatást nyújtani.

A stúdióban helyet kapott kozmetikai iskolámban ennek megfelelően nem egyszerűen tananyag átadás folyik majd: értékközvetítés is. Azt szeretném, hogy olyan profi szakemberek vallhassák majd büszkén: az Anirod-ban végeztek, akiket később egész pályájukon elkíséri a Szentendrén kapott szellemi „útravaló”.

 

A cég filozófiájának része a borravaló mentes szépészeti tevékenység. Feltüntetett áraink az ÁFA-t és a szervízdíjat is tartalmazzák. Köszönjük megértésüket.


Boda Ilona

You are here