la BIOCOME - a szépség szerencseképlete

Anti Aging, Beauty, Wellness - akár öt évvel fiatalabbnak látszani, egészségesebben élni.

Szentendrei szépségszalonunkban kizárólagos hazai forgalmazóként a német laBiocom terápiás szolgáltatásait alkalmazzuk. A kozmetikai termékek megfelelő alkalmazásával bőre akár öt évet is fiatalodhat. Kérje szalonunkban a felkészült szakértőink tanácsát és a tájékoztató anyagainkat!

 

thumb_labiocome-07 thumb_labiocome-06 thumb_labiocome-03-jo

Beauty Therapy – la Biocome kezelések

Szeretné, hogy bőre hosszú ideig megőrizze fiatalságát? Szeretne sima, rugalmas, egészséges arcbőrt? Szeretné megállítani az öregedést? A Beauty Therapy titka a la Biocome kezelésekben rejlik. A laBiocome kezelés alapgondolata, hogy a testet és a lelket szerves egészként kell kezelni, fiatalítani – az egész együtt egy kozmetikai feladat. Többről van szó, mint hatékony termékekről, a la Biocome kezelések praktikus, inspiráló, különleges terápiás szolgáltatások, melyek garantálják a kívánt hosszú távú sikert.

A la Biocome kezelés fajtái lehetnek: Anti Aging, Beauty, Wellness, Fitness.

Minden komoly Beauty Therapy egy alapos bőranalízissel, bőrvizsgálattal kezdődik, majd kozmetikusaink segítenek kiválasztani a személyre szabott leghatékonyabb kezelést. A terápia hatékonyságának két nagyon fontos sarkköve van: Kozmetikai szalonban végzett rendszeres bőrápolás és következetes otthoni napi kezelés az erre gondosan kiválasztott termékekkel és hozzáillő anyagokkal. Bízzon kozmetikusában – a la Biocome szakemberei egyénre szabottan állítják össze azt a programot, mellyel fiatalos, sima, élettel teli bőrfelületet nyerhet el!

A Beauty System különlegessége, hogy egymásra épülő, összehangolt termékekkel éri el a maximális hatást, sőt ez a módszer a kabinkezelés hatékonyságát is jelentősen megnöveli.

 

3 fázisú rendszer a hosszantartó hatás elérése érdekében

thumb_labiocome-01Bőre minden nappal egy kicsit öregebbé válik. Ezért rendkívül fontos napi ápolása, hogy ezzel a korai öregedést megelőzni és a bőrproblémákat azonnal javítani tudja. A tisztítást követően használja a 3 fázisú összehangolt rendszer másodlagos tisztítását is, mivel ez az egész kezelés végeredményét javítja. Három termékből áll a rendszer, melyek egymást kiegészítik, és egyben erősítik is.

  • Az Aloe Vera Gel nedvességet juttat a bőrbe, nedvességet köt meg és javít
  • Az Avocado Oil fellazítja a kötőszöveteket, egyensúlyban tartja a zsírháztartást és lipideket juttat a bőrbe
  • A Moisture-Cream védi a bőrt, beindítja a liguidcirkulációt és Allantoin-t juttat a bőr mélyebb rétegeibe.

A rendszer különlegessége, hogy a bőrben találkoznak a lipidek és az allantoin, és a biodinamikus interfúzió eredményeként a bőr vérellátása nő, illetve a nedvességtartalom cirkulációja is felgyorsul. Ez segít a sejteknek, javítja a károsodott szöveteket és ellátja a bőr alkotó elemeit. Ez a leghatékonyabb megoldás, amit Ön a hosszantartó hatás érdekében tehet.

You are here