KLASSZIKUS MANIKŰR

Manikűrözés során a kéz bőrét és a körmöket ápoljuk, varázsoljuk széppé.

 

Japán maniűr

A természetes köröm sok esetben nem csupán ápolást igényel, hanem táplálásra is szüksége van ahhoz, hogy a növekedése megfelelő legyen és ne repedezzen, töredezzen.

A japán manikűr Magyarországon 2003-tól igénybevető olyan körömápolási forma, ami korábban csak a japán arisztokraták számára volt elérhető. A japán manikűr során használt hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

A japán manikűr alkalmazása során a természetes körömlemez visszakapja ragyogó fényét és rendszeres használatával elősegíthetjük az egészséges körömnövekedést. A kezeléstől a természetes köröm színe élénkül, méhviasztól pedig erősödik a köröm. Mivel a hatóanyag a körömlemezbe épül, így a kapott fény tartós marad, nem kopik.

A kezelés menete
  1. Első kezelésnél a finoman felbolyhozzuk a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.
  2. A félszáraz méhviaszból egy keveset eloszlatunk a körmön, majd egy szarvasbőr polírozó segítségével bepolírozzuk az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.
  3. Következő lépésként a port kis mennyiségben a körmön eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be egy másik tömbpolírozóval.
  4. Törlőkendővel letisztítjuk körmökről a felesleges anyagot.
  5. bőrtípusnak megfelelő tápláló, hidratáló krémezés
  6. lakkozás, díszítés igény szerint
  7. vitaminos ápoló olaj alkalmazása

Műköröm

Milyen egy igazi nő? Stílusos, elegáns és nem utolsó sorban ápolt. Ahhoz, hogy egy nő vonzónak érezze magát, oda kell figyelnie külsejére, s a csinos alakon túl, nem szabad megfeledkeznünk az apró részletekről sem.

Kezeink ápoltsága különösen fontos, hiszen ez az egyik olyan testrészünk, amit öltözékünk sem takar el. Az ápolt körmök jó benyomást keltenek másokra, de sajnos keveseknek adatik meg, hogy erős, szép formájú, természetes körmük legyen.

Ebben az esetben jelenthet megoldást a műköröm.

 

Gél-lac - a tartós lakkozás

Forradalmian új tartós lakkozás, lakkzselé (Gel-lac) segítségével kézre és lábra egyaránt.
Saját körömre lakként, műkörömre zseléként használható. UV-lámpában 3-4 perc alatt azonnal szilárdra köt, karc-és kenődésmentesen. Akár 4 hétig tart!

 

Shellac

a XXI. század körömkozmetikuma


Minőségi hipoallergén Shellac UV zselélakk egyesíti a körömlakkozás egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában.

A Shellac a természetes körmök megerősítésére és a garantáltan minimum 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes körömlakkozásért kifejlesztett körömkozmetikum.

A Shellac-kal a legtürelmetlenebb vendég is elégedett, hiszen azonnal szárad.


Úgy tökéletes, ahogy van - és 10 perc alatt leoldható, anélkül, hogy a köröm felszínét reszel­ni kellene.


Lakkozás, amely azonnal száraz, és sokkal tartósabb, mint a hagyományos körömlakkok.

Próbálja ki Ön is!

 

    You are here