Arc,- nyak- és dekoltázs kezelés

arcnyak-01

Vitamin feltöltő kezelések

Néhány kezelés leírása a szolgáltatásainkból:

 

Bőrmegújító RETINOL KEZELÉS az A-vitamin erejével

Prémium minőségű, regeneráló, bőrmegújító arc- nyak-dekoltázs kezelés, amely során tiszta Retinol, A-vitamin kerül a bőrbe. 
A bőr számára az A-vitamin az egyik legfontosabb hatóanyag, amely serkenti a kollagén képződést és gyorsítja az új sejtek képződését. Pro-elastin, hyaluronsav és pro-retinol, fiatalító kivonat, újjáépíti és életre kelti a bőrt.

A kezelés eredménye:

 

- Barázdák és ráncok azonnali csökkenése

 

- A bőr visszanyeri természetes feszességét

 

- A tiszta magas koncentrációjú Retinol (A-vitamin) hatóanyag és antioxidáns kivonat mérsékli a bőr öregedési folyamatát

 

- Az A-Vitamin csökkenti a kollagén lebomlását és serkenti a mélyen fekvő bőrrétegekben a kollagén képződését.

 

 

C + vitalizáló kezelés

Töltődjön fel C-vitaminnal! Felfrissíti a színtelen, fakó bőrt.

 

- Ragyogó
- Üde
- Élettel teli lesz!

 

Ez a professzionális arckezelés a szépségápolás egyik legkedveltebb hatóanyagát, a C-vitamint helyezi fókuszába. Az új generációs C-vitamin származékok hatékonysága jóval meghaladja más antioxidáns készítményekét, mivel a sejtszinten történő felszívódásuk rendkívül magas értéket mutat.
A professzionális kozmetikai kezelés során egy hatékony felszívódású, 15% -os C-vitamin származékot juttatunk a bőrbe. Ez egy új generációs C-vitamin származék, ami olajban oldódik, molekulaszerkezetét megőrzi magas hőmérsékleten és oxidációs folyamatok jelenlétében is.

• Fokozza a bőr anyagcseréjét és stimulálja a kollagén termelést

• Csökkenti a bőr hiperpigmentációját, így világosítja és egyenletessé teszi a bőrt, a már kialakult májfoltokat és elszíneződéseket halványítja

 

 


Prestige anti-aging kezelés

Megújulás a bőrnek, pihentetés a léleknek!
A kezelés középpontjában az Anti-Aging áll, emellett hidratálja a bőrt, a lipid-és vitaminpótlás mellett az immunrendszer erősítése is előtérbe kerül. Kiváló hatása az Anti-Progeria Komplexnek köszönhető, mely gátolja az idő előtti öregedés folyamatában szereplő proteineket, a bőrre ható negatív befolyásokat, mint a stressz, környezeti ártalmak semlegesíti, ezzel bőrvédelmet és optimális nedvességtartalmat kölcsönöz.

 

Új masszázs az arckezelésekbe beépítve

Champissage masszázs

Relaxáló indiai fej és arc masszázs. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazulni, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését. Segíti a mélyebb, tisztább légzést, így friss oxigén jut a véráramon keresztül az agyba és a gondolatok is letisztulnak.

- Energetizáló

- Feszesítő

- Relaxáló

Háromdimenziós arckezelés

Az új háromdimenziós kezelés alapja a SKEYNDOR PROLINE CELLULÓZ MASK.

Egy olyan természetes anyag és igazi víz-és hatóanyagraktár, amely egyedülálló szerkezetének köszönhetően a megszokottnál hosszabb ideig tárolja a nedvességet, ezáltal egyenletesen, állandóan védő és tápláló komponensekkel látja el a bőrt.

A CELLULOSE GÉZ MASZK tökéletesen hozzáidomul a bőr legfinomabb kontúrjaihoz is, így a rajta végzett relaxmasszázs, ampullás-és sleeping oil kezelés egy páratlanul érzéki luxusélményt biztosít.

A kezelési eredményeket fokozhatjuk, a gézmaszkon végzett elektorkozmetikai gépekkel, mint LDM-el vagy tű nélküli mezoterápiával is.

Az intenzív gépi kezelések elősegítik a maszk hatóanyagainak, a bőr mélyebb rétegeibe juttatását, fokozzák az anyagcserét, így megújítják a bőrt.

Választható maszkok:

Cherry Blossom- (Cseresznye kivonat)- Érzékeny bőrre

Deep Sea (Alga)– Dehidratált, fáradt bőrre

Green Tea (Zöldtea kivonat) – Egyensúlyhiányos, problémás bőrre

Caviar Q10 (Kaviár) – Érett bőrre

Hyaluron – Dehidratált bőrre

Collagen – Öregedő bőrre

Beetox Age - Méhpempő kivonat-Anti-Aging

Az állapotfelmérés ingyenes, kérje kozmetikusunk segítségét, a bőrének legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában, kezelési tervének összeállításában.

You are here