Gépi arckezelés

gepiarc-01

Mikrodermabrázió

A szépségiparban már hosszú ideje folyik a küzdelem a különböző bőrproblémák megszüntetésére és a bőröregedés folyamatának lassítására.
Ennek egyik leghatásosabb eszköze a mikrodermabrázió, mely a bőr felső, elhalt rétegének eltávolítását mikrokristályok segítségével teszi lehetővé. E kezelés után a sejtek önmegújító képessége felgyorsul, hatóanyag-felvétele javul, csökken a ráncok mélysége, elhalványodnak a foltok, hegek.

A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőr-azonos és bőr-aktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik. A speciális termékek, amelyek a kezelés során bevetésre kerülnek, a mikrodermabrázióval egyeztetik össze a bőrt, így irányítottan kezelik azt. Alkalmazható durva, sérült bőrfelületen, különösen aknés, heges bőrökön, műtéti és égési heg, valamint pigment foltok halványítására, terhességi csíkok finomítására, ráncos és tágpórusú bőrök kezelésére.

Bővebben...

SKIN-REGULATOR nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs kezelés mely vibráló, pumpáló effektust képez mélyen a kötőszövetben. Összetett hatása során a kötőszövetben a sejtanyagcsere aktivizálása és a nyirokáramlás normalizálása, az izomzat erősítése, az idegek és véredények salaktalanítása, relaxálása és az epidermis hatóanyag-felvétele fokozódik.

IONTO-SONO LDM

Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző es gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.

Bővebben...

Tű nélküli mezoterápia

A meso| Beauty Therapy ® rendkívül modern készülék, amely elektromos impulzusokat állít elő felerősített szinusz hullámok formájában. A speciális elektromos impulzusok e fajtája a bőr áteresztő képességének jelentős fokozódását idézi elő. 5000 impulzus fejti ki hatását a bőrre, egy-egy 3 másodperces intervallum alatt, ami által a speciális pulzáló hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe képesek behatolni. A gyorsan váltakozó impulzusoknak köszönhetően új, apró csatornák keletkeznek a bőrben, melyek egészen mély bőrrétegekig vezetnek. Az így létrejött mikrocsatornák milliszekundumok alatt nyílnak meg és záródnak be újra, így eresztik át a speciálisan pulzáló hatóanyagokat.

Bővebben...

Amit az LDM-ről tudni érdemes

Új, hatékony kezelési mód a bőr állapotának javítására

Próbálja ki saját bőrén!

Bővebben...
You are here