Amit az LDM-ről tudni érdemes

Új, hatékony kezelési mód a bőr állapotának javítására

Próbálja ki saját bőrén!

 

Az LDM esetében olyan új technológiáról van szó, mely mind a kozmetikusok, mind  a bőrgyógyászok, plasztikai sebészek számára jelentős előny kínál.

Az LDM – helyi dinamikus mikromasszázs – olyan új kezelési módszer, melynek során az ultrahang-frekvenciák nagy sebességgel váltakoznak, minek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon intenzitás mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módja.

E speciális ultrahang hullámok 10 MHz frekvenciájú sugárzása 3-5 mm-es behatolási mélységgel majdnem kizárólag a bőrben nyelődik el, az eddigi gyakorlattal szemben. Az LDM technológia hatékony kezelési módszer ráncok, aknék, hegek, foltok, striák, cellulit ellen, segíti a zsírleszívás elő- és utókezelését.

A kozmetikusok változatos munkáját kielégítő, felhasználóbarát készülék.

Testkezelés

A tavasz közeledtével egyre több vendég fordul kozmetikusához a cellulit leküzdéséért folytatott küzdelemben. A testkezeléssel foglalkozó szakembereknek ehhez nyújt felülmúlhatatlan segítséget az LDM készülék. A speciális ultrahang alkalmazására épülő készülék többféle programlehetőséget kínál a problémának megfelelően: cellulit kezelés, stria kezelés, kötőszövet feszesítés.

Az 1 MHz frekvenciával behatoló ultrahang 3-5 cm mélységben lehetővé teszi a zsírbontást, míg a 3 MHz frekvencia 1 cm mélységben a kollagénháló-szerkezet módosításával a mikrokeringés és az anyagcsere javítását.

Az LDM technológia pedig a két különböző frekvencia kombinációja által a tökéletes feszesítést. Kiváló eszköz a bőrgyógyászok kezében is: zsírleszívás elő- és utókezeléséhez.

Szemápolás váltakozó frekvenciás ultrahanggal

Míg a napsütés jótékony hatású a lélekre, sajnos szabad gyökök keltette ráncképző hatása is ismeretes. A kozmetikusok számára változatos lehetőségek adódnak a ránckezelés terén, mégis egyetlenként említhetjük az LDM ultrahang készüléket a gép kezelési lehetőségek közül, amit bátran alkalmazhatunk a szemkörnyéki bőr ápolásában is.

Az LDM egy ultrahang technológián alapuló speciális kozmetikai kezelő készülék, amely eltér a hagyományos ultrahang készülékektől. A fonoforézis kezelésen felül még kér új technológiát is kínál, mely a kezelés hatékonyságát jelentősen megnövelik:

-          LDM technológia: az LDM (helyi dinamikus mikromasszázs) olyan új kezelési módszer, melynek során a gép által kibocsátott amplitudójú (kb. 1 W/cm2 ) ultrahang-hullámok frekvenciái nagy sebességgel váltakoznak. Ennek következtében a szövetekben az ultrahang hullámok keltett túlnyomás és alacsony nyomás lüktető váltakozása jön létre. Ez a szövet mikromasszázsának új módja.

-          10 MHz-es technológia: a kozmetikában eddig 1 MHz és 3 MHz  frekvenciájú ultrahang hullámot alkalmaztak, amelyek behatolási mélysége nem tette lehetővé az igazán problémás területek ápolását. Az LDM 10 MHz frekvenciájú ultrahang hullámot is képes sugározni, amely kb. 3 mm-es mélységben majdnem kizárólag a bőrben nyelődik el. Ez jelentős előnyt kínál a szemápolás terén. Aktiválja a fibroblasztokat, a bőr rugalmasságát fokozza, a kötőszövetet feszesíti. Már egyszeri kezelés is látványos eredményt nyújt, kúraszerűen alkalmazva a hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul a bőr szerkezete.

 

Professzionális ránckezelő program lefutása:

Kezelési idő: 40 perc

Kezelési terület: arc

Kúra: 8-10 kezelés

Kezelési időközök: hetente 2x

 

Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok ellen. Az LDM a kozmetikusok eszköztárának jelenlegi leghatékonyabb berendezése.

 

 

 

You are here