Mikrodermabrázió

A szépségiparban már hosszú ideje folyik a küzdelem a különböző bőrproblémák megszüntetésére és a bőröregedés folyamatának lassítására.
Ennek egyik leghatásosabb eszköze a mikrodermabrázió, mely a bőr felső, elhalt rétegének eltávolítását mikrokristályok segítségével teszi lehetővé. E kezelés után a sejtek önmegújító képessége felgyorsul, hatóanyag-felvétele javul, csökken a ráncok mélysége, elhalványodnak a foltok, hegek.

A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőr-azonos és bőr-aktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik. A speciális termékek, amelyek a kezelés során bevetésre kerülnek, a mikrodermabrázióval egyeztetik össze a bőrt, így irányítottan kezelik azt. Alkalmazható durva, sérült bőrfelületen, különösen aknés, heges bőrökön, műtéti és égési heg, valamint pigment foltok halványítására, terhességi csíkok finomítására, ráncos és tágpórusú bőrök kezelésére.

Kezelés menete:

  • letisztítás + peeling + tonik (zsírtalan bőr)
  • a bőr kifeszítése
  • vákuum intenzitás és kristálymennyiség beállítás a bőrtípusnak megfelelően
  • a bőr gyengéd lecsiszolása
  • a kezelési célnak megfelelően nyugtató, regeneráló, hidratáló anyagot viszünk a bőrre
  • befejező ápolás
  • fényvédelem


A Skin-Abrasion Comfort arc- és testkezelő készülék, egy steril vákuum kompresszor segítségével juttatja a bőrre a finom szemcséjű kristályokat, egyenletesen és teljesen fájdalommentesen lazítja fel a mikroszkópikus méretű bőrrészecskéket. Az eljárás során a higiénia biztosított, mivel az elhasznált kristály és az eltávolított hámrészek egy külön tartályba kerülnek. A bőr e kezelés során nincs kitéve semmilyen (esetleges allergiát okozó) maró kémiai hatásnak. A problémás terülte nagyságától és fokától függően alkalmanként vagy kúraszerűen is alkalmazható az eljárás.


Az Abrasion Comfort készülék megkönnyíti a kozmetikus munkáját. Az egyedülálló kézi egységek különböző bőrtípusok kezelésére szolgálnak, a megfelelő szemcsenagyságú kristállyal kombinálva:


-    1,8 mm átmérőjű fúvóka mikrokristállyal: atrófiás, fáradt, fakó, tisztátalan bőrökre.
-    1,5 mm átmérőjű fúvóka mikro- vagy makrokristállyal: striára, hegekre, tisztátalan és tágpórusú bőrökre.
-    1,2 mm átmérőjű fúvóka makrokristállyal: hiperkeratózisra, akne utáni hegek kezelésére.

arc gep1arc gep2

arc gep3arc gep4

 

You are here