IONTO-SONO LDM

Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző es gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.Professzionális felhasználás

Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok ellen. A professzionális ránckezelés hatóideje 40 perc, amit a frekvenciák dinamikus változása tesz lehetővé. Egy kúra 8-10 kezelésből áll, heti kétszeri alkalmazással. Az IONTO-SONO LDM a kozmetikusok eszköztárának jelenlegi leghatékonyabb berendezése.

Prevenció
A magas frekvenciájú ultrahang hullámok az LDM technológia alkalrnazásával felerősítve elősegítik a jobb vízeloszlást, serkentik a kollagén- és elasztin termelést, megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket.
Az LDM technológia rendelkezik továbbá jó néhány sejtekre kifejtett hatással, mint a sejtosztódás stimulációja, a proteinszintézis elősegítése, a membránszerkezetek módosítása, funkcióinak és áteresztő képességének megváltoztatása.
Egyes eredmények, mint pl. a bőrfeszesség fokozása már az első kezelést követően megfigyelhető.

You are here