Kiegészítő kezelés

kiegeszito-01

Bio Face Lifting Feszesítő kezelés

Eltávolítja a szennyeződéseket és a káros anyagokat a bőr felszínéről, majd mélytisztítást végez, mellyel szabályozottá válik a faggyú és zsírháztartás. A bőr nedvesség cirkulációját és a tápanyag ellátását fokozza. Erősíti a kötőszövetet, feszesíti és eltünteti a szarkalábakat, javítja az egész bőrképet.

Enzymes peeling

Természetes hatóanyagú hámlasztó anyag, mely feloldja a keratint, gyorsan eltávolítja a szaruréteg elhalt hámsejtjeit, felgyorsítja a felhám sejtmegújulását és csökkenti az akné okozta hegeket.

Kollagén-elasztin ampulla

Aminosavakkal, tengeri eredetű kollagénnel és elasztinnal, valamint koncentrált hidratáló összetevőkkel dúsított krém, mely azonnali hidratáltságot biztosít. Tonizálja, frissíti és védi a bőrt.

Vákuumos arctisztítás

A mitesszerek és a bőrtisztátlanságok kézi eltávolításának eddigi módszerét felváltja - a modern gépi kozmetika - a vákuum tisztítás. A bőrt kímélő vákuum a nyomkodást helyettesíti. Miközben a kiemelésnél a szőrtüsző összenyomással ürül ki, a vákuumnál a szívás a faggyút és a mélyen fekvő tisztátlanságokat a felszínre hozza. Ezáltal a tüsző kitisztul. A kézi nyomkodásnál ez nem így van, mivel amennyiben az eltávolításnál egy kis maradék marad bent, úgy az begyulladhat ill. duguláshoz vezethet. Ugyanis a nyomással a tüszőt bezárjuk, miközben a leszívásánál a tüsző kinyílik és ezáltal a faggyú és a bőrtisztátlanság eltávolítható. A vákuum tisztítás minden bőrtípusnál alkalmazható és különösen ajánljuk érzékeny bőrre.

Ice and heat

A hideg és a meleg használata a kozmetikai kezelésekben régóta bevált módszer. A meleg alkalmazásával a megfelelő termék hatása nagy mértékben növelhető. A hidegnél és a melegnél egyaránt az anyagcsere serkentése érhető el, amivel a vérerek edzettsége nő. A hideg hatására az erek összehúzódnak, miközben a vérellátás javul. A rossz vérellátottságú bőrnél ajánlott a hideget és a meleget felváltva alkalmazni, így erősen aktiválható a vérkeringés. Hideg – meleg kombinációit a kezelés során a bőr edzéséhez és a hatóanyag beviteléhez alkalmazzuk.

IONTOFORÉZIS

Iontoforézis segítéségével olyan anyagokat juttatunk a bőrbe bőrtípusnak megfelelően, melyek hagyományos módon kevésbé szívódnak fel, melyek serkentik a bőr vérkeringését, elősegítik a hatóanyagok bejutását.

  • serkenti a vér mikrokeringését
  • elősegíti a hatóanyagok bejutását
  • lazítja, nyugtatja a vonásokat
  • javítja a bőr vízállományát
You are here