További kozmetikai szolgáltatások

"Láthatatlan Szépség" = Sminktetoválás

 

 

Minden sminktetoválást hosszú évekig viselünk, ezért a legfontosabb, hogy csak olyan szakemberrel végezze, akit előzőleg megismertünk, és meggyőzött tudásával, szakmai referenciáival arról, hogy a lehető legjobb kezekbe helyezzük tartós szépségünket. Sajnos, nagy különbség lehet egy-egy sminktetoválást végző tudása és tapasztalata között, ezzel az elvégzett munka minősége és tartóssága is változhat.

Az Anirod Szépészeti Stúdióban a sminktetoválás eredményességét maximális előkészülettel, képzett szakemberrel, és a létező legjobb technikai feltételekkel segítjük.

A sminktetoválással kiemeljük az arc szépségét és segítjük korrigálni azokat a formákat és területeket, amivel elégedetlenek vagyunk.

Bővebben...

Luxlash 3D szempillahosszabbítás

 

Sűrűbb, dúsabb, íveltebb természetes hatású pillák a csábító tekintetért.

Mi a 3D műszempilla?

Ez egy olyan technológia, mely szálankénti szempilla hosszabbítást eredményez, ezáltal sűrűbb, hosszabb, természetes hatású, csábító szempilláink lesznek. A pillaszálakat egy speciális ragasztóval szálanként illesztik a vendég saját pilláihoz (a bőrhöz nem ér, így allergiát nem okoz). Ez a ragasztó száradás után is rugalmas marad, így nem károsítja a természetes pillákat. A felragasztott pillák nem potyognak le, csupán a pillák természetes cserélődésével hullanak ki.

LuXLash:

- kisebb súlyú, könnyed pillák
- rendkívűl természetes, egyenletes felületű (mikroszkóp alatt látható)
- 16 mm-es, különleges hosszúságban is
- még íveltebb pillák

You are here