"Láthatatlan Szépség" = Sminktetoválás

 

 

Minden sminktetoválást hosszú évekig viselünk, ezért a legfontosabb, hogy csak olyan szakemberrel végezze, akit előzőleg megismertünk, és meggyőzött tudásával, szakmai referenciáival arról, hogy a lehető legjobb kezekbe helyezzük tartós szépségünket. Sajnos, nagy különbség lehet egy-egy sminktetoválást végző tudása és tapasztalata között, ezzel az elvégzett munka minősége és tartóssága is változhat.

Az Anirod Szépészeti Stúdióban a sminktetoválás eredményességét maximális előkészülettel, képzett szakemberrel, és a létező legjobb technikai feltételekkel segítjük.

A sminktetoválással kiemeljük az arc szépségét és segítjük korrigálni azokat a formákat és területeket, amivel elégedetlenek vagyunk.

 

A tetoválás készítésekor helyi érzéstelenítést alkalmazunk.

A sminktetoválást megelőzően egy személyes konzultációra van szükség. Megismerjük egymást, és megbeszéljük, hogy a vendégünk milyen sminktetoválást szeretne, mik az elképzelései. Mi javaslatot teszünk, hogy ezt milyen technikákkal, milyen szín, illetve formai lehetőségekkel lehet megvalósítani, és ezt be is rajzoljuk. Le sem kell törölnünk a berajzolt formát, így távozás után, otthoni körülmények között is megnézheti a sminktetoválásának tervét, és azoknak is megmutathatja, akiknek a véleménye fontos az Ön számára, így valóban jó döntést hozhat. Ha Önnek már van sminktetoválása, akkor is szükséges a konzultáció. Látnunk kell a régi állapotát, formáját is ahhoz, hogy az elképzelt korrekció megvalósítható-e. A konzultáció során bemutatjuk a tetováló gépet, és tájékoztatjuk magáról a kezelési folyamatról, az esetleges kizáró körülményekről is.

Ha Ön a konzultáció után úgy dönt, hogy megbízik a felkészültségünkben és a szakmai referenciáink is meggyőzték arról, hogy velünk szeretné elkészíttetni a tartós sminket, akkor már csak egy teendő maradt, előzetesen időpontot egyeztetni. Ahhoz, hogy valóban tartós és szép sminket kapjunk, a kezelést megelőzően és az utókezelési fázisban is, a szakemberrel megbeszélt szabályokat be kell tartani.

A sminktetoválást követő 30-90 nap között egy korrekcióra várjuk kezelt vendégeinket. Ekkor megtörténik a tetovált smink teljes átvizsgálása, az esetleges formai és színbeli eltérések korrigálása. Erre mindenképpen szükség van, még akkor is, ha Ön úgy látja, hogy tökéletes lett a sminktetoválása. A szakember szeme az esetleges apró eltéréseket is észreveszi, amit egy laikus nem lát. Ezek a korrigálatlan területek, több hónap elteltével az Ön számára is láthatóvá válnának és csökkenthetik a tetovált smink tartósságát.

Fő szempont tehát: dupla annyi pigment, dupla ideig tart!

A sminktetoválás mindenkori ára magába foglalja, az előzetes konzultációt, és a 90. napig elvégzett korrekciót.

Az Anirod Szépészeti Stúdióban a sminktetoválást Hagyó Zsanett sminktetováló, kozmetikus szakember végzi. A német Riso cég iskolázta be, amely Európa legjobb sminktetováló gép gyártója címet is elnyerte. Hagyó Zsanett rendszeresen részt vesz a Riso cég által szervezett évenkénti továbbképző tréningeken.

A Ri-soft® lining egyedülálló 3. generációs permanent make-up, ami a Riso siker rendszere. A Riso soft liner 3030-as gép tűrendszerét a rendkívüli stabilitás és a magas leütés szám jellemzi. A kézi fej nem gyakorol nyomást a bőrre, ez lehetővé teszi a lágy, szinte teljesen fájdalommentes pigmentálást. A tűk kemények, speciális platina ötvözetből készülnek és a munka során soha nem veszítenek élességükből. A Riso tű, szemben az akupunktúrás tűkkel, a vibráló mozgásból fakadóan semmilyen sérülést, ödémát nem okoz. Ne feledjük: az akupunktúrás tűket akupunktúrás orvosi kezelésekhez, egyszeri bőrbe történő szúráshoz fejlesztették ki! A tartós sminktetoválás végzésekor a tű 100.000 alkalommal érinti a bőrt, nem pedig egyszer. A leütés száma száztól kettőszáztízig változtatható másodpercenként. Ez elengedhetetlen a különböző bőrterületeken való tökéletes munkához. Beállíthatjuk minden bőrtípus legoptimálisabb leütés számát. A Riso cég orvosokkal és kutató szakemberekkel dolgozta ki a Ri-soft®care előkezelő és utóápoló termékeket, speciálisan a permanent make-up-hoz. Ezekkel elkerülhetjük a szükségtelen festékkimosódást és a vendég tökéletesen lezárt pórusokkal kezdheti a bőrápolást.

A Riso soft colour anyagok természetes eredetűek, kiváló minőségűek és rendkívül magas pigment tartalommal rendelkeznek. Az alkalmazott pigmenteknek valós összetételét három bevizsgálási igazolás bizonyítja (Zertifikat, Dermatest, CTL Bielefeld GmbH). Nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat, ennek eredményeit embereken végzett kísérletekkel, tesztekkel igazolták. A Riso soft profi colour pigmentek kiváló minőségét bizonyítja, hogy színárnyalataikat nem változtatják, dermatesztjük „Sehr Gut” minősítésű. Természetes szem-, szájkontúr vonalat és természetes szemöldök szálakat eredményeznek.

A sminktetoválás ideális megoldást nyújt minden korosztály számára, akik igényes, ápolt külsővel szeretnének mindenkor megjelenni.

 

 

You are here