Szolárium vibro trainerrel

A módszer elve, hogy programozott rezgéshullámokat áramoltatunk a testünkön keresztül egy speciálisan kiképzett plató használatával. A mozgásforma meghatározott gyakorisággal kimozdít egyensúlyi helyzetünkből. Az emberi agy tudat alatti generált reflextevékenységet indít el, nagyon gyorsan korrigálja a testhelyzetet, így minden izom kivétel nélkül dolgozni kényszerül. Egy másodperc alatt 5-30 kimozdulás állítható be, ami hasonló, mintha másodpercenként 5-30 gyakorlatot végeznénk, ez tudatos állapotban lehetetlen lenne. Úgy erősítik hatékonyan az izmokat, ízületeket és szalagokat, hogy azokat jelentősen kevésbé terhelik, mint a hagyományos módszerek. Az oxigén gyorsabban eljut a beteg területekre, a jobb nyirokkeringés a sérült szövetekben növeli az anyagtranszportot. A megnövekedett anyagtranszport gyorsan kitisztítja a szervezetből a méreg- és salakanyagot. Nem csak a felesleges testtömeg tűnik el, hanem szépül a bőr, helyreáll az izomtónus. Szinte azonnali hatás a nyirokpangás, a visszeres problémák, az emésztési zavarok esetében, rendkívül hatásos a derékbántalmak megoldásában.

 

Szolárium

A szolárium gép tartalmaz a barnító csövek mellett kollagén csöveket is, melyek bőrfeszesítő hatásúak. A szokásos gépek mellett újdonság, hogy ügyfélre szabottan lehet állítani a barnulási fokot, a bőrtípustól, vendégkörtől függőeni. Ezen kívűl percenként barnító folyadékot is spriccel a gép.

A szép bőrszín elérése közben a vendég egy testkezelést is igénybe tud venni, hiszen a szolárium gép aljában található a vibrotrainer.

 

Partnerünk:  Solar Trade

 

You are here