Jean D' Arcel és Dr. Derm referencia stúdió lettünk!

Munkatársaimmal több mint egy éve dolgozunk azon, hogy az általunk évek óta használt német kozmetikum gyártó mellé, megbízható partnert találjunk. Elvárásunk egy olyan cég volt, akinek termékei, kezelőrendszerei színvonalasak, a szakma által elismertek és specialitásaival probléma mentesen ki tudják egészíteni a vendégeink által kedvelt La Biocome termékcsaládot.

Így a két kozmetikum gyártó termékpalettája egyesült, a háttérben 50 éves tapasztalattal, innovációval kínál szakmai újdonságokat, és a legújabb és látványos eredményt hozó hatóanyagok, professzionális kezelési technikák, valamint az igényesen összeállított lakossági termékek is megjelennek stúdiónk színvonalas kezelései között. Újdonságainkat örömmel ajánljuk vendégeink körében is. Megkezdtük hosszútávú együttműködésünket! Az

 

Anirod Szépészeti Stúdió

 Jean D’ Arcel + Dr Derm referencia kozmetika             

 minősítést kapott.

 

 Ennek a felelősségteljes feladatnak, és a vendégeink velünk szemben támasztott igényeinek is szeretnénk a továbbiakban is maximálisan megfelelni, és köszönjük vendégeink eddigi bizalmát.

A Jean D’ Arcel cég filozófiája, illeszkedik és kiegészíti stúdiónk által képviselt nézeteket, mi szerint,– csak professzionálisan dolgozó jól képzett, bőrápolás-orientált kozmetikus tájékoztathatja vendégeit szakmailag megfelelően a kabinban alkalmazható kozmetikumokról, de személyre szabott otthoni kezelési javaslatokat is csak ő adhat. Ez maximális odafigyelést, elkötelezettséget kíván tőlünk, igényli a kozmetikus szakma és a feladatok iránti alázatot, de előírja folyamatos tanulást, szemináriumokat, tréningeket,- a vendégeink színvonalas kiszolgálásának érdekében.

            Munkatársaim betanulása mind a hatóanyagok, a komplett kezelések, technikák, lakossági termékcsaládok területein megtörtént, de az egyre újuló kozmetikumokkal az innováció által piacra kerülő újabb és újabb fejlesztések miatt, mindig folyamatos lesz továbbképzésünk.

Csak hatóanyagokban gazdag szépítő és ápoló termékek csoportjaival, kabinban az egyénre szabott kozmetikai kezelésekkel, és a folyamatos otthoni ápolással érhetjük el közös célunkat.

            Színvonalas és igényes munkára törekszünk továbbiakban is, melyhez mindenki véleményére, de még az esetleges építő kritikákra is szükségünk van.

            Az általunk eddig kínált kozmetikai arc-és testkezelő családokat színvonalas Jean D’ Arcel kozmetikumok és komplex kezelőrendszerek egészítik ki, mely folyamatokba a stúdió professzionális gépi technikáit és különleges hatóanyag beviteli módokat is beépítettünk.

 

           Szélesítettük a kabinkozmetikumok körét minden kezelési területen, és a lakossági termékek     bőséges választékával várunk minden vendéget, érdeklődőt és tanulót.

 

 

A teljesség igénye nélkül, ízelítőt adunk kozmetikai kínálatunkból:


 

 • Arcelmed                   Orvosilag alátámasztott kozmetikum intenzív öregedésgátló hatással
 •   Renovar                     Arcelox a ráncok ellen és Phyto Stem Cell növényi őssejtkezelés
 •   Multibalance             Anti Aging fitoterápia
 • Miratense                   Luxus a „ burn-out”- bőrkiégés ellen
 • Vitamin Ligne            A, B, B5, C, E, H, vitaminok a kötőszövet feszességéért
 • Collection Caviar       Caviár tartalmú hidratálás az idő elleni öregedés ellen
 • Thalasso Visage          Frissesség az óceán mélyéről
 • Purifante                    Tisztátalan bőr kezelésére
 • Preventiv termékek    A tudatos megelőzés eredményes
 • Ligne Sensitive          Érzékeny és rosáceás bőrre
 • Hydratante                 A bőr óázisa, nedvességmegkötő, hidratáló rendszer
 • Naturelle                    Bio terméksorozat 5 elem kínai filozófia növényi hatóanyagokkal
 • Thalasso Corps           Feszesítő-és fogyasztó testkezelések, a nőies vonalakért
 • Homme                      Exkluzív férfi kozmetikumok


 

           
A fentieket minden bőrtípusra alkalmazható ampullaválaszték, Asia Spa maszk kínálat, szemkörnyék ápolók, pakolások gazdag választéka és komplett kezelési rendszerek u.n. KIT-ek egészítik ki, melyeket személyre szabottan kínálunk és vendégeink igénye szerint folyamatosan bővítünk.

 

 jda001

 

 

 

 

 

You are here