Kezelő kit-ek - Ampullák

Exkluzív KIT kezelések

A Jean d'Arcel egyedülálló kit-koncepciót alkotott, hogy lehetőséget kínáljon az exkluzív kezelések kipróbálására. E speciális csomag a kezelés lépéseihez szükséges
összes professzionális kezelőanyagot egyedi csomagolásban tartalmazza. Így a hatóanyag koncentrátumok, krémek, pakolások légmentesen lezárva tökéletesen frissek maradnak, s a kezelés során kiváló minősében fejtik ki hatásukat. A kit csomagok különleges masszázstechnikát és páratlan wellness élményt rejtenek.

Kérje kozmetikusunk ajánlását!

kitek

 • Vita Extréme: A vitaminok védenek,ápolnak és gyógyítanak, fontos szerepet játszanak a bőr anyagcseréjének optimalizálásában. A Jean d'Arcel relaxáló, bőrmegújító Vitaminée Xtreme kit-kezelése a kollagén rostokat megújítja, és serkenti a bőr támasztószöveteinek regenerálódását. Ehhez egy speciális, a fekete tea erjesztésével nyert hatóanyagot használnak fel. Ez a kezelés kiváló a dehidratált, igénybevett bőr számára. Az eredmény fiatalabb feszesebb, rugalmasabb bőr.
 • Talasso Visage: A "tenger gyümölcsei" (tengeri selyem, alaga- és planktonkivonat) védelmet jelentenek a bőr számára. A Thalasso Visage kezelés után a bőr a gyengéd ápolásnak köszönhetően azonnal selyemsen puhává válik. Az eredmény garantáltan tartós lesz: a sejtfunkciók erősödnek, javul a bőr megjelenése és a ráncok csökkennek.
 • Renovar: A Renovar kit kulcshatóanyaga a Myoxinol, mely a Botoxhoz hasonló hatású, azonban természetes peptidek alkotják. Ez csökkenti az izmok feszülését, elősegíti az ellazulást, blokkolja az izomfeszülésthez szükséges idegimpulzusokat. Az Arcelox termékek rendszeres használatával a bőr puhábbnak, egyenletesebbnek, az arcvonások kipihentebbnek látszanak. A ráncok jelentősen csökkennek, a bőr sokkal selymesebb, rugalmasabb és feszesebb lesz.
 • CollectionCaviar: A kaviárkivonat, a tiszta tengeri eredetű forrásvíz és egy intelligens fényvédő faktor együttes hatása erősíti a bőrt, csökkenti a ráncokat és megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. A masszázshoz két fajta féldrágakövet használuk. A zöld aventurin rendkívül jól hat a gyulladások ellen, és segít a fénykárosodott bőr restrukturálásában. Üzenete: a nyugtatás. A dél-afrikai vörös jáspis stimulája a mikrokeringést, vitalizál, energiával tölt fel, javítja a keringést. A vörös jáspis üzenete: az aktiválás.
 • Multibalance: E kit igazi anti-aging fitoterápia. Az írisz hatóanyagai (izoflavonok) élénkítik a sejtmegújulást, lassítják a támasztó- és kötöszövetek sorvadását. A bőrrel tökéletes harmóniában lévő, kiváló minőségű hozzáadott anyagokkal együtt a bőrt feszesebbé, az arcvonásokat lágyabbá teszi és jelentősen csökkenti  a finomabb ráncokat.
 • Arcelmed: Az Arcelmed a kozmetika új generációját képviseli, hidat emelve a tiszta kozmetika és az orvosi terápiát kisérő helyi kezelések közé. Ez a modern arcápoló rendszer a bőr látványos javulásához kínál megoldásokat. Érzékeny bőrre, pigment zavarokra, valamint bőrgyógyászati és esztétikai-plasztikai beavatkozások elő-és utógondozásához ajánljuk.
 • Homme: A Homme férfi kezelőkit egyes lépései során felhasznált termékek nagy hatékonyságú hidratáló, bőrszerkezet erősítő és regeneráló hatóanyagokat tartalmaznak, melyek nemcsak élénkíteik, hanem ellazítják, pihentetik az arc bőrét. A hatékony ápolórendszer keretein belül a kaktuszfüge-kivonat vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag hatása egyesül az alkalmazott hírvivő pepidek sejtaktiváló ránctalanító hatásával.
 • Garden Fresh Beauty: Az új gyógynövények hatóanyagait tartalmazó zöld kezelő kit azoknak ajánlott, akik a természetes kezelés hívei. A kit termékei a bőr harmonikus egyensúlyát megóvó, egészséges működését ösztönző módon hatnak. A kezelés sorána friss tavaszi kertek üde növényi összetevőinek köszönhetően természetes hidratáló, nyugtató és antioxidáns összetevőkkel harmonizáljuk a bőrt. Hatására az arcbőr felfrissül, üdévé és kipihentté válik.

 


 

Ampullák minden bőrtípusra


Bőrünk számos külső környezeti hatásnak van kitéve, melyek gyakran kedvezőtlenül befolyásolják a bőrfunkciókat, vagy akár felborítják az optimális működést. Egyre gyakrabban fordulnak elő a bőr működésének egyensúlyzavarai. A különböző hiánytünetek megakadályozása vagy kompenzálása érdekében a mindennapi bőrápolás tökéletes kiegészítője egy ampullakúra. A koncentrált hatóanyagok segítik a kívánt eredmény gyorsabb elérését.

ampulla

 • Advanced Moisturizer Cure - Hydratante: hidratáló ampulla többszörös hidratáló faktorokkal
 • Satin Silk Concentrate - Hydratante: hidratáló ampulla selyemproteinnel és hialuronsavval
 • Oil Control - Purifiante: antibakteriális hatású, faggyútermelést szabályzó ampulla
 • Gentle Coupreose Cure - Ligne Sensitive: bőrnyugtató ampulla
 • Restorative Concentrate - Vitamine Ligne: multivitamin ampulla
 • DNA Essential- Collection Caviar: kaviár kivonatot tartalmazó ampulla
 • Renewing Concentrate - Renovar: bőrkisimító koncentrátum az öregedés jelei ellen
 • Total FaceLift - Multibalance: tökéletes összetételű azonnal ható anti-aging ampulla
 • Ocean Silk Moisture - Thalasso Visage: selyem hatású hidratáló hatóanyag ampulla
 • Mátrix Repair Concentrate - Arcelmed: ránctalanító ampulla orvosi komponensekkel
You are here