Gépi testkontúr kezelés

gepikontur-01

MEZOTERÁPIA

A meso| Beauty Therapy ® rendkívül modern készülék, amely elektromos impulzusokat állít elő felerősített szinusz hullámok formájában. A speciális elektromos impulzusok e fajtája a bőr áteresztőképességének jelentős fokozódását idézi elő. 5000 impulzus fejti ki hatását a bőrre, egy-egy 3 másodperces intervallum alatt, ami által a speciális pulzáló hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe képesek behatolni. A gyorsan váltakozó impulzusoknak köszönhetően új, apró csatornák keletkeznek a bőrben, melyek egészen mély bőrrétegekig vezetnek. Az így létrejött mikrocsatornák milliszekundumok alatt nyílnak meg és záródnak be újra, így eresztik át a speciálisan pulzáló hatóanyagokat.

Bővebben...

IONTO-SONO LDM - Ultrahangos zsírbontás és cellulit kezelés

Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző és gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. Egyes eredmények, mint pl. a bőrfeszesség fokozása, a ráncok enyhülése stb. már az első kezelést követően megfigyelhetőek. Hosszan fennmaradó hatások eléréséhez egy kúrára van szükség. Ezek a kezelések a bőr állapotának jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik, amely még hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.

VÁKUUMOS CELLULIT KEZELÉS - Cellulit és testkontúr kezelés

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk rá. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izomduzzanatok csökkentése, bőr- és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energia-pályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jing-jang egyensúlyt a szervezetben.

NYIROKMASSZÁZS KEZELÉS - Salaktalanító kezelés

A Skin-Regulator készülékkel végzett masszázs hatására a teljes test masszírozásával a felgyűlt salakanyag és méreganyag eltávozik a szervezetből. Ez a típusú masszázs stimulálja a fáradt nyirokrendszert és segít a méreganyagok távozásában. A keringés javításával segít az ödéma csökkentésében, a „fáradt láb” jelenség kiküszöbölésében, a feszült izmok ellazításában és a narancsbőr eltüntetésében. A kezelés célja, hogy a folyékonnyá vált zsírszemcsék a nyirokrendszeren keresztül távozzanak.

ELEKTRO-STIMULÁTOR - Cellulit és testkontúr kezelés

Izomzat fejlesztése középfrekvenciás árammal
A közép-frekvenciás készülék az izomzat szelektív stimulációját váltja ki, mely az izomzat fájdalommentes összehúzódását és elernyedését idézi elő. A kezelés a laza bőr és izomzat feszesítésére szolgál, melynek során elektromos árammal késztetjük passzív tornára az izmokat. Egy kezelés 4 órás aktív tornának felel meg; amennyiben a hasat kezeljük, kb.3000 felülésnek felel meg. Jótékony hatással van a kötőszövet feszesítésére és segít a narancsbőr eltüntetésében. A kezelésnek kétféle hatása van: melegítő, és szövetstimuláló hatása alapján hatékony eszköze a zsírégetésnek, az izmokra gyakorolt hatása miatt pedig kiválóan alkalmazható a bőr feszesítésére.

Vibrotrainer és szolárium

A módszer elve, hogy programozott rezgéshullámokat áramoltatunk a testünkön keresztül egy speciálisan kiképzett plató használatával. A mozgásforma meghatározott gyakorisággal kimozdít egyensúlyi helyzetünkből. Az emberi agy tudat alatti generált reflextevékenységet indít el, nagyon gyorsan korrigálja a testhelyzetet, így minden izom kivétel nélkül dolgozni kényszerül. Egy másodperc alatt 5-30 kimozdulás állítható be, ami hasonló, mintha másodpercenként 5-30 gyakorlatot végeznénk, ez tudatos állapotban lehetetlen lenne. Úgy erősítik hatékonyan az izmokat, ízületeket és szalagokat, hogy azokat jelentősen kevésbé terhelik, mint a hagyományos módszerek. Az oxigén gyorsabban eljut a beteg területekre, a jobb nyirokkeringés a sérült szövetekben növeli az anyagtranszportot. A megnövekedett anyagtranszport gyorsan kitisztítja a szervezetből a méreg- és salakanyagot. Nem csak a felesleges testtömeg tűnik el, hanem szépül a bőr, helyreáll az izomtónus. Szinte azonnali hatás a nyirokpangás, a visszeres problémák, az emésztési zavarok esetében, rendkívül hatásos a derékbántalmak megoldásában.

Szolárium

A szolárium gép tartalmaz a barnító csövek mellett kollagén csöveket is. A szokásos gépek mellett újdonság, hogy ügyfélre szabottan lehet szabályozni, ami azt is jelenti, hogy bőrtípustól, vendégkörtől függően lehet szabályozni, illetve tudja a gép be tudja magát állítani a kívánt célt figyelembe véve. A szép bőrszín elérése közben a vendég egy testkezelést is igénybe tud venni, hiszen a szolárium gép aljában egy vibrotrainer található.

Thermo paplan

 

Használható kiegészítő terápiaként alakformáló kezelések mellé, de önmagában is megállja a helyét, hiszen hő hatására többféle kedvező folyamat indul el a szervezetben.

Egyrészt fokozódik a verejtékezés, így a bőr salakanyagainak kiürülése fokozódik, beindul a méregtelenítés. A felmelegedett szövetekben fokozódó nyirokkeringés pozitívan befolyásolja az egész szervezet immunműködését.

Emellett a hő hatására kitágult pórusok megkönnyítik a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Mindemellett nem utolsó sorban beindul a kötött formában lévő zsírok lebomlása is, így az alak formálódik, a bőr feszessé, selymessé válik.

You are here