Kényeztető test pakolás

testpakolas-01

 

A pakolásokat különböző problémák megoldására használhatjuk pl. keringés javítás, cellulit, hidratálás, karcsúsítás, regenerálás, stb …

Kezelés menete: az egész test területére lágy simító mozdulatokkal felvisszük a különböző célt szolgáló krémeket, algákat, csokit, iszapot, stb… Ezután becsomagoljuk a testet, a kezelés 38-39 C –on történik. A pakolást kényelmes fekvő pozícióban végezzük.
Hatásai: revitalizáló, aktiválja a zsírbontást, hidratálja a bőrt és biztosítja az ásványi anyag utánpótlást.

ZAFÍR VITALIZÁLÓ TESTPAKOLÁS

Zafír szemcséket tartalmazó testpakolás. Lágy, bársonyos textúrája élénkítő hatással van a testre, erősíti a kötőszövetet és oldja az izomfeszültséget.

REMINERALIZÁLÓ TESTPAKOLÁS Hematittal

Egy pakolás, mely elősegíti az ásványi anyagok visszaépülését a test kötőszöveteibe. Az iszap erőteljesen hidratál, előkészíti a bőrt a napozáshoz, illetve nyugtatólag hat napozás után, megvédi a kiszáradástól, hidegtől és más agresszív környezeti hatásoktól. A terápia sikerességét az agyag és a hematit keringésjavító hatása biztosítja.
Aktív hatóanyagok: Szerves eredetű iszap és hematit por.

MÉREGTELENÍTŐ TESTPAKOLÁS zöld teával

Zöld tea és citrusfélék kivonatai alkotják e testpakolás méregtelenítő és tisztító hatóanyagait. A készítmény elősegíti a nyiroknedvek keringését, a méreganyagok kiürülését, fokozza a zsírégetést és lebontja a felhalmozódott zsírmolekulákat.
Aktív hatóanyagok: zöld tea és citrusfélék

CSOKIS TESTPAKOLÁS

A legújabb tudományos vizsgálatok eredménye szerint a kakaó antioxidáns tulajdonságának köszönhetően kedvező hatással van az egészségre, mivel az antioxidánsok megvédik a szervezetet az oxidációs sejtkárosodásoktól. Mindemellett a kakaó gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, mangánban és káliumban, melyek kiválóan javítják a bőr minőségét. A kakaópakolás revitalizál, aktivizálja a zsírbontást, hidratálja a bőrt és biztosítja az ásványi anyag utánpótlást. A lélekre ható tulajdonságai sem hanyagolhatók el. A kezelés során endorfin termelődik , melynek köszönhetően a vendég felszabadult, boldog, kipihent és elégedett lesz.

You are here