Energiát adó kezelések az Anirod Stúdióban

A Stúdió kényeztető testkezeléseivel segítjük vendégeinket, hogy néhány órára kikapcsolódjanak, pihenjenek és a testük-lelkük harmóniába kerülhessen.

 


Testpeeling

 


A bőr intenzív légzését, hatóanyag felvételének fokozását az elhalt hámsejtek eltávolításával érjk el. A teljes testpeelinget követően a bőr puhává, selymessé és hidratálttá válik.
Kezelés menete: a finom granulátumokat tartalmazó készítménnyel átmasszírozzuk a testet. A peeling maradványainak eltávolítását egy gyors és frissítő zuhany segíti. Alkalmi és kúra jellegű kezelések előtt javasoljuk a testpeelinget minden vendégünknek.


Hatásai: segíti az elhalt szarusejtek eltávolítását, a vérkeringés fokozását, hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz.


Testpakolás


A pakolásokat különböző problémák megoldására használhatjuk, pl. keringésjavítás, cellulit, hidratálás, karcsúsítás, regenerálás…stb.
Kezelés menete: az egész test területére lágy, simító mozdulatokkal felvisszük a különböző célt szolgáló krémeket, algákat, csokit, iszapot…stb. Ezután becsomagoljuk a testet, a kezelés 38-39 °C –on történik. A pakolást kényelmes fekvő pozícióban végezzük a vendégen.


Hatásai: revitalizál, aktivizálja a zsírbontást, hidratálja a bőrt, és biztosítja az ásványi anyag utánpótlását.

Olajos testmasszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására.

Kezelés menete: számos masszázsféle létezik már, csupán egy dologban közösek, hogy mindegyik a szervezet testi-lelki vonatkozásában jótékony hatással bír. De minden masszázsnak meg van a maga filozófiája, eredete, és mindegyiknek megvannak a maga határai.

Hatásai: a bőrben vérbőség keletkezik, javul a sejtek anyagcseréje. Élénkül a vér – és nyirokkeringés, amely elősegíti a különféle kötőszöveti lerakódások felszívódását, így csökken a lerakódó zsír mennyisége. Ellazítja az izmokat, tehát nyugtató hatással bír.


A masszázst lehet kombinálni aroma terápiával, amivel még hatékonyabbá lehet tenni.


Hot Stone lávakő-masszázs


A hot stone masszázs a természetben lévő erőket használja fel, az indiai népek módszerén alapul, akik a gyógyításhoz erőt merítettek a felmelegített kövekből. Ez a masszázs ma már kellemes érzést nyújt a wellness vendégeknek, ez a módszer a forró terápia és a svéd masszázs keveréke, összeköttetésben áll a klasszikus testmasszázzsal. A masszázs segítségével a páciensek megszabadulnak mindennapi terheiktől.
Kezelés menete: kellemes meleget, félhomályt teremtünk, meggyújtunk egy füstölőt, lágy dallamot indítunk el. Elhelyezzük a testköveket kéz- és lábujj köveket, tenyérköveket. beolajozzuk a masszázskövet, bokától kezdve mindig kellően meleg bazaltkövekkel végezzük a masszázst.
Hatásai: a kezelés egyszerre hat testre, értelemre, lélekre. Energiát ad a testnek és a léleknek, fenntartja a belső harmóniát, a belső egyensúlyt. A kellemes meleg  hatására boldogság érzet áramlik át a testen.

You are here