Speciális testmasszázs: HOT STONE lávakő-masszázs

A lávaköves masszázs forró, vulkáni eredetű kövekkel történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A sima, lapos, 50-60 fokos hőmérsékletű kövek, a testfelület akupunktúrás pontjaira helyezve, segítik az energia-áramlást, feloldják az izmok feszültségét és merevségét, oldják a blokkokat. A masszázs célja elsősorban nem a gyógyítás, hanem a relaxálás, a vitalitás fokozása, a test és a lélek harmonizálása, a stresszoldás.

A kőmasszázs során speciális illóolajokkal dúsított masszázsolajjal kenjük be a bőrt, kombinálva a masszázst és az aromaterápiát. A forró kövek és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak. A csakrákra felhelyezett változatos féldrágakövek: hematit, jáspis, tigrisszem, rózsakvarc, türkiz, sodalith, ametiszt, különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek szintén jótékony hatással vannak a test energiájának harmonizálására, élénkítik a pozitív energia áramlását. A csakrák stimulálása segít, hogy a mindennapi stresszt és zaklatottságot nyugalommá és higgadtsággá alakítsuk át.

 


A HOT STONE masszázs mindenkinek ajánlott, akinek egészségi állapota engedi. Pozitív hatásai leginkább a vérkeringésben, nyirokkeringésben érzékelhetők. Az egészséges életmód jegyében gyorsítja a méregtelenítő folyamatokat, a kísérő kézi masszázsnak köszönhetően pedig fellazítja az izmokat. A lávaköves masszázs az egészséges ember számára felüdülést nyújt, megújítja a testet és a lelket egyaránt.

You are here