Testpeeling

testpeeling-01

 

A bőr intenzív légzését, hatóanyag felvételének fokozását az elhalt hámsejtek eltávolításával érjük el. A teljes testpeelinget követően a bőr puhává, selymessé és hidratálttá válik.

Kezelés menete: a finom granulátumokat tartalmazó készítménnyel átmasszírozzuk a testet, fokozzuk a hámeltávolító hatást. A peeling maradványainak eltávolítását egy gyors és frissítő zuhany segíti.
Hatásai: segíti az elhalt szarusejtek eltávolítását, a vérkeringés fokozását, hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz.

TERMÁLVÍZES SÓS TESTRADÍR

Ásványi anyag, termálvíz összetevőkkel: E termékek a víz és ásványi anyagok regeneráló tulajdonságát használják ki. A franciaországi Salies de Béarn-i termálvízekből kinyert ásványi összetevőkkel dúsított kozmetikumok malachitot tartalmaznak a fáradt bőr ellazítására, zafírt, hogy energiával töltsék fel a testet, és hematit tartalmú agyagot, hogy ásványi anyagokkal erősítsék a bőrszövetet.

NARANCSOS TESTPEELING

Gyümölcsös testradír, amely megújítja és kisimítja a bőrt. Kiválóan hidratál, narancs, sárgabarack, szőlő és licsi darabokat tartalmazó keveréke remekül tisztítja a bőrt, és tökéletesen előkészíti azt a további kezelésekhez. Kellemes textúrája és finom összetevői ellazítanak és érzéki hangulatba ringatnak.
Aktív hatóanyagok: narancs, sárgabarack, szőlő, licsi

INDIÁN-VAJAS TESTPEELING

Csodás hatású bőrmegújító testradír. Szezámfű, jojoba és kurkuma összetevői biztosítják az ayurvédikus kezelés hatékonyságát. A vendég kedélyállapota azonnal javul, a regeneráló masszázs során bekövetkező ellazulást energiadús, fitt közérzet követi.
Aktív hatóanyagok: Szezámfű, indiai sáfrány, jojobaolaj, avokádó, méhviasz

You are here